Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα ενώ τόνισε για την ομάδα του ότι έχουν να βελτιώσουνε ακόμα πολλά πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μία αναμέτρηση που καταλάβαμε πόσο δύσκολη θα είναι η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ελλάδα. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε»..

«Είμαι περήφανος για το πως η ομάδα μας προσαρμόστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο κομμάτι της αθλητικότητας. Χάρηκα με αυτό. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είναι ακόμα νωρίς. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σε κανένα σημείο των αγώνων», πρόσθεσε και κατέληξε σχετικά με το δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων απόψε (20:30) στη Μαδρίτη: «Πραγματικά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι ένα άλλο τεστ, μία άλλη πρόκληση. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρέπει να προσθέτουμε διαρκώς στοιχεία στο παιχνίδι μας, να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και να προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του καθενός».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram