Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην Εθνική και τόνισε ότι θα πρέπει να δουλέψουνε πολύ σκληρά για να φτάσουνε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία, την υπέρτατη αγάπη και την στήριξή του προς την Εθνική ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια και ότι δουλεύουμε καθημερινά σε πάρα πολύ καλές βάσεις. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Όπως δήλωσε τόσο ο κόουτς όσο και ο Γιάννης, είμαστε πλήρως συνηδιτοποιημένοι, ότι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. Οι προπονήσεις και τα λίγα φιλικά που θα δώσουμε θα μας βοηθήσουν να βρούμε χημεία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον Γιάννη:«Το να έχει στις τάξεις σου έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, αν όχι τον καλύτερο, είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόσο αγωνσιτικά, όσο και ψυχολογικά».

Για τους Παπαγιάννη και Σλούκα:«Παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό μας επιτελείο, μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο έτοιμοι και θεωρώ και ευελπιστούμε πως σύντομα θα είναι μαζί μας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram