Ο Βασίλης Καββαδάς θα ξανά φορέσει την φανέλα του Άρη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έως «κιτρινόμαυρος» και τόνισε θα θα φτιαχτεί ένα σύνολο το οποίο θα θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Για μένα είναι ένα γνώριμο περιβάλλον, έχω ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσει η χρονιά και να κάνουμε μία πορεία η οποία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου της»

«Δε χρειάζεται να ξαναπώ για την ιστορία και το βάρος της φανέλας του Άρη. Γνωρίζουμε το μέγεθος της ομάδας στην οποία βρισκόμαστε κι αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχουμε κάτι καλό».

Ο 31χρονος σέντερ έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα η οποία πέρυσι έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Και δίνει το στίγμα της προσπάθειας που θα γίνει.

«Ο ‘Άρης πέρυσι πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία, παρά το γεγονός ότι είχε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Παρουσίασε ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό πρόσωπο κι αυτός είναι ο στόχος μας και για τη σεζόν που έρχεται. Με χαμηλούς τόνους και πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε και φέτος ένα σύνολο το οποίο θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να φεύγουν από το γήπεδο «γεμάτοι» και να γνωρίζουν ότι η ομάδα τα έδωσε όλα στο παρκέ».

Μετά τον Αρκαδικό του 2015-16 και τον Ηρακλή του 2019-20, ο Βασίλης Καββαδάς θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ για ακόμα μία φορά με τον Γιάννη Καστρίτη. Θα είναι η 3η συνύπαρξή μας στην ίδια ομάδα, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι θα έχουμε μία συνεργασία η οποία πάνω απ’ όλα θα βοηθήσει την ομάδα. Ο κόουτς έβαλε τη σφραγίδα του στην περσινή πορεία του Άρη».

Καταλήγοντας, στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του Άρη είναι να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες του».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram