Στην Ιταλία θα αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο η ΑΕΚ στο «ΤrofeoD’ AbruzzoTorneoInternazionaleDiBasket» του Τέραμο κόντρα στις Μπάγερν ΜονάχουΠεζάρο και Βερόνα, σε αναμετρήσεις που θα … τεστάρουν ως έναν μεγάλο βαθμό τις δυνατότητές της ”’Ενωσης”. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας του Τέραμο, Κάρλο Αντονέτι, έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ και για την συμμετοχή της στο τουρνουά, υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή για εκείνους να φιλοξενούν ομάδα με τόσες ευρωπαϊκές και εγχώριες επιτυχίες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει το πρόγραμμα της ενόψει της επόμενης χρονιάς και όπως ανακοίνωσε η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 23/8

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αισθάνομαι πραγματικά τιμή και χαρά που η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο “Trofeod’Abruzzo”. Αποτελεί υπερηφάνια για το Τέραμο και το Αμπρούτσο να μπορούν να φιλοξενήσουν ένα κλαμπ που έχει γράψει σημαντικές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ και που αντιπροσωπεύει σήμερα ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στη διεθνή μπασκετική σκηνή.

Θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε (με τον καλύτερο τρόπο) την ομάδα σας, την οποία και ευχαριστούμε. Επίσης, σας συγχαίρουμε για την ευγένεια, τη διαθεσιμότητα και τον επαγγελματισμό τα οποία επέδειξαν ο GM, κ. Γιώργος Χήνας , αλλά και ολόκληρο το ”σταφ”.

Σίγουρα, θα είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου μεταξύ ομάδων με κύρος, και για όλες τις ομάδες θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των διαφόρων πρωταθλημάτων.

Σας ευχαριστούμε για όλα.

Το Τέραμο και το Αμπρούτσο θα επιστρέψουν, έστω για λίγες ημέρες, στην κορυφή της μπασκετικής τελειότητας μετά από 10 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με τιμή και ενθουσιασμό».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram