Ο άσος της Εθνικής Σερβίας, Βασίλιε Μίσιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τους αγώνες που ακολουθούν, υπογραμμίζοντας ότι το Eurobasket θα είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση.

Ο Μίσιτς ανέφερε σχετικά ότι: «Πάντα πηγαίνω μέρα με τη μέρα, ένα παιχνίδι τη φορά. Και οι δύο ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πριν το EuroBasket, η Ελλάδα και η Τουρκία είναι πολύ καλές, όμως και εμείς είμαστε γεμάτοι ταλέντο» τονίζει ο Μίτσιτς και προσθέτει «όλα για εμάς είναι καινούργια, τα συστήματα, το περιβάλλον, όμως τώρα σκεφτόμαστε την Ελλάδα που έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα στο Βελιγράδι και θα είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε πριν του EuroBasket».

Ο γκαρντ της Εθνικής Σερβίας υπογράμμισε για τους NBAers που θα βρεθούν στο ερχόμενο EuroBasket «Είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι ήθελαν να παίξουν εκεί και κατά κάποιο τρόπο συνέπεσε με το ότι οι παίκτες του ΝΒΑ ξεκουράζονται λίγο περισσότερο για να έρθουν φρέσκοι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υπογράψει μεγάλα συμβόλαια και αυτό τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις τους».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram