Αποφασισμένοι να κάνουν το trade του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι οι Σέλτικς. Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι, οι πρωταθλητές της Ανατολής μπήκαν γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες έχει ζητήσει ανταλλαγή από τους Νετς.


Η ομάδα της Βοστώνης δεν δείχνει να έχει αυτή τη στιγμή κάποιο προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων που διεκδικούν τον KD, δηλαδή των Χιτ, Σανς και Ράπτορς, ωστόσο η πρόθεσή τους να συζητήσουν την παραχώρηση του Τζέιλεν Μπράουν μεταξύ των ανταλλαγμάτων για τους Νετς ισχυροποιεί τη θέση τους.


Οι Σέλτικς κατέστησαν σαφές εξ αρχής πως ο Τζέισον Τέιτουμ δεν είναι υπό παραχώρηση, αλλά μπορούν να δελεάσουν το Μπρούκλιν με ένα πακέτο που εκτός του Μπράουν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μέχρι και τρεις επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ (2025, 2027, 2029) και δύο ανταλλαγές πικ (2023, 2026).


Ο Μπράουν, στα 25 του, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και προβλέπεται να εισπράξει συνολικά 56 εκατ. δολάρια, ενώ ο 33χρονος Ντουράντ έχει ακόμη συμφωνία για τέσσερα χρόνια και 198 εκατ. δολάρια.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram