Ακόμα μία αποκλειστική συνέντευξη έχει το BasketForAll για τους αναγνώστες του και αυτήν την φορά είχε την τιμή να μιλήσει από κοντά με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο παίκτης του Περιστερίου μίλησε αποκλειστικά στον Άγγελο Παπανικολάου για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας τα καλύτερα λόγια ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα του πρόκληση με το Περιστέρι και έπειτα μίλησε για τον νέο του προπονητή, Βασίλη Σπανούλη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στο BasketForAll και στον Άγγελο Παπανικολάου:

Ο Παναθηναϊκός σου έδωσε μία σημαντική ευκαιρία στην καριέρα σου, ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτήν την ομάδα;

«Με τον Παναθηναϊκό περάσαμε δύο χρόνια, είναι χαραγμένα βαθιά στην καρδιά μου. Θεωρώ ότι βοήθησα και εγώ την ομάδα όσο μπόρεσα σε κάποια σημεία, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, άλλες φορές βγήκε, άλλες όχι. Ο Παναθηναϊκός και εγώ γυρίζουμε σελίδα, αυτά έχει ο επαγγελματικός αθλητισμός αλλά είναι δύο χρόνια που επειδή έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο θα είναι χαραγμένα για πάντα».

– Ήταν εύκολη ή δύσκολη η επιλογή σου να πας στο Περιστέρι;

«Ήταν εύκολη επιλογή γιατί, μετά το τηλέφωνο που έκανα με τον Βασίλη Σπανούλη κατάλαβα το όραμα που έχει για την ομάδα και μου έδωσε μεγάλο κίνητρο τα λόγια του και ο ρόλος που μου ανέθεσε στο Περιστέρι. Επειδή σαν προπονητής και σαν άνθρωπος θέλει να κερδίζει, όπως ήθελε και σαν παίκτης, το ίδιο θέλω και εγώ. Θέλω πάρα πολύ το ξεκίνημα του ως προπονητής να είμαι παίκτης του και να μπορέσω να αποδώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

– Πλέον θα σε προπονεί ένας θρύλος του μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης, τι πιστεύεις ότι μπορείς να μάθεις από εκείνον;

«Θεωρώ ότι μόνο και μόνο που το Περιστέρι λάμπει περισσότερο λόγω του προπονητή του, θα βοηθήσει αρκετά. Δεν είναι τυχαία ένας θρύλος, είναι ένας άνθρωπος που μέσα από την καθημερινότητα έχει καταφέρει κάποια πράγματα, έχει μοχθήσει για να καταφέρει όλα αυτά που έχει καταφέρει. Μόνο και μόνο η νοοτροπία του φτάνει για να σε εμπνεύσει. Από εκεί και πέρα θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή μαζί του στο παρκέ. Δεν είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης του, αλλά θα έχω την τιμή να είμαι παίκτης του και να είναι αυτός προπονητής μου, ανυπομονώ πολύ για την συνεργασίας μας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram