Ο γιος του Έρικ Σποέλστρα βγήκε νικητής στον δυσκολότερο αγώνα από όλους, καθώς βγήκε νικητής στη μάχη απέναντι στον καρκίνο!

Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Έρικ Σποέλστρα, Νίκι Σαπ, ο τετράχρονος γιος του ζευγαριού βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο, με την ίδια να το γνωστοποιεί μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Aναλυτικά:

«Την ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας πήγε για μια απροσδόκητη χειρουργική επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε μια μάζα. “Καλοήθης” είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.

Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν… έκανε (επιτυχημένες) χημειοθεραπείας.

Ήταν… και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην το κάνει κανένας από εμάς.

Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΑΠΑΛΛΑΓΉ.

Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram