Σε μια σπουδαία κίνηση, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω της δικής του δύσκολης διαδρομής μέχρι το ΝΒΑ, προχώρησε ο Μάρτζον Μποσάμπ. Ο ρούκι των Μπακς με το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε δώρο στη μητέρα του ένα καινούριο σπίτι.

Ο 21χρονος φόργουορντ, που επελέγη στο νούμερο 24 του ντραφτ από το Μιλγουόκι, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και μάλιστα για ένα διάστημα ήταν άστεγος. Μάλιστα αποκάλυψε πως επέλεξε να φορέσει τον αριθμό «1», γιατί ουσιαστικά ξεκίνησε από το… τίποτα και πάσχισε πολύ για να βρει το δρόμο του και μια θέση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αναγνωρίζοντας τις τιτάνιες προσπάθειες που έκανε η μητέρα του για να μην του λείψει τίποτα, θέλησε με τα πρώτα του καλά χρήματα από το μπάσκετ (θα εισπράξει 12 εκατ. δολάρια για μια τετραετία) να της το ανταποδώσει. Ο Μποσάμπ τράβηξε σε βίντεο την έκπληξη που έκανε στη μητέρα του, η οποία αντέδρασε με δάκρυα χαράς.

«Ήταν ένα όνειρο για μένα. Το να πάρω τη μητέρα μου από τις φτωχογειτονιές όπου έμενε σε μικρά διαμερίσματαμια ζωή και να της χαρίσω το πρώτο της σπίτι. Δεν έχω λόγια. Μαμά, σε αγαπώ. Το αξίζεις», έγραψε ο Μποσάμπ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram