Το Περιστέρι μπαίνει με πολλές φιλοδοξίες στη νέα σεζόν. Η ΚΑΕ έθεσε στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προσέλαβε τον Βασίλη Σπανούλη στη θέση του προπονητή, ενώ έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές, όπως των Ντένμον, Ντέιβις, Μπράουν, Τζούστον, Κασελάκη, Πουλιανίτη και Μπίλαν.

H ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Περιστερίου πραγματοποίησε την υπέρβαση και ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας!

Σύσσωμη η «κυανοκίτρινη» οικογένεια καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη φιλόδοξη προσπάθεια γεμίζοντας το γήπεδο

Όλοι μαζί αγκαλιάζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη και των παικτών του σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Όπως είπε άλλωστε και ο προπονητής της ομάδας μας «θέλουμε σε κάθε ματς το γήπεδο γεμάτο»!

Κλείσε και εσύ τη θέση σου στο «Όνειρο διαρκείας»…

Τα εισιτήρια θα διατίθενται online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας http://www.peristeribc.gr, του δικτύου πωλήσεων της http://www.ticketmaster.gr, καθώς και από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, καθημερινά (Δευτέρα –Παρασκευή) 16:00 – 19:00.

Για ανανεώσεις των εισιτηρίων της προηγούμενης σεζόν, εκπτωτικές τιμές και ειδικές κατηγορίες όπως παιδιά, οικογένειες, άνεργοι, ΑμεΑ, καθώς και για αγορές εισιτηρίων διαρκείας στα court seats, μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, καθημερινά (Δευτέρα –Παρασκευή) 16:00 – 19:00.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram