Για ακόμη μία φορά στον Παναθηναϊκό γίνονται πράγματα που δεν έχουν λογική. Είχαμε πει στο προηγούμενο Blog Χεζόνια ή Μπείκον αλλιώς φάγαμε… σανό και πέσαμε (δυστυχώς) μέσα.

Ο Άγγελος Παπανικολάου γράφει…

Είναι λογικό να φεύγει ο αρχηγός σου -και τσάμπα- και να μην μπορείς να πάρεις κάποιον ισάξιο ή και καλύτερο; Είναι λογικό να μοιράζονται τα λεφτά από εδώ και από εκεί χωρίς ουσία; Να πηγαίνουν τα λεφτά του Παπαπέτρου (1εκατομμύριο συμβόλαιο) σε παίκτες όπως ο Άντριου Άντριους, Γιώργος Καλαϊτζάκης (;) και σε ακόμα ένα παίκτη (στην θέση «4»).

Αυτό δεν είναι κανονικότητα, αλλά ανικανότητα και κοροϊδία όπως γράφουμε και στον τίτλο! Ανικανότητα γιατί η διαχείριση του μπάτζετ είναι τραγική όσο αναφορά τα οικονομικά δεδομένα από τα κερδισμένα συμβόλαια (Έβανς, Οκάρο, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς) και κοροϊδία γιατί αυτό είναι έσοδα-έξοδα και τίποτα παραπάνω. Ελαφρώς μεγαλύτερο μπάτζετ (με ακόμη 1-2 προσθήκες) από το περσινό και τίποτα περισσότερο. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος έχεις παίκτες πιο έμπειρους στην EuroLeague.

Όταν ειπώθηκε η λέξη «κανονικότητα» κανείς δεν είχε αυτό στο μυαλό του!

Στο προηγούμενο Blog «κάποιοι» γύρισαν να με.. φάνε γιατί ισχυρίστηκαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα φέρει παίκτη στην θέση «3» και ότι εγώ προτρέχω. Όχι παιδία, δεν προτρέχω εγώ και ούτε είμαι απαισιόδοξος, αλλά βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά όπως έχουν και αυτήν την χρονική περίοδο οι κινήσεις δεν δείχνουν καμία πρόθεση να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που το αξίζει, δηλαδή στην κορυφή.

Εδώ προσπαθούν να μας περάσουν ότι ο Μάριους Γκριγκόνις αγωνίζεται στην θέση «3» τόσο καλά όσο και στα γκαρντ και ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει με εκείνον βασικό. Μας κάνετε πλάκα έτσι, δηλαδή ο Λιθουανός υπολογιζόταν από την αρχή για την θέση «3»; Και ο Άντριους έγινε ξαφνικά το βασικό δυάρι; Και να διατυπώσω ένα ερώτημα τα 4εκατομμύρια στον Καλάθη που πήγαν; Ή μήπως δεν υπήρχε ποτέ πρόταση και όλα έγιναν για τα μάτια του κόσμου; Ας βγει κάποιος υπεύθυνα και να μας πει με ποια λογική και τι κριτήρια χτίστηκε φέτος ο Παναθηναϊκός.

Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε, ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον, σας βαρεθήκαμε.

Photo credis: V. Stolis

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram