Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αυτό το Καλοκαίρι είναι πολλές, κάποιες δυσάρεστες και κάποιες άλλες θετικές. Ο Παναθηναϊκός χθες έχασε τον αρχηγό του, το βασικό του τριάρι και πλέον… ψάχνεται.

Ο Άγγελος Παπανικολάου γράφει…

Είναι λογικό ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκό «φοβάται» για το ποιος θα είναι το βασικό τριάρι της ομάδας της επόμενης σεζόν. Είναι πολλά τα ερωτήματα που τους βασανίζει, μήπως θα είναι Έλληνας; Μήπως ξένος; Θα ενισχυθεί; Δεν θα ενισχυθεί;

Η απάντηση σε όλα αυτά πρέπει να είναι ΝΑΙ θα ενισχυθεί και θα δώσει… γερό συμβόλαιο σε ξένο παίκτη. Δύο παίκτες υπάρχουν αυτήν την στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί από καμία ομάδα και πρέπει να παίξουν στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Μάριο Χεζόνια και Ντουέιν Μπέικον.

Ο Χεζόνια ναι μεν φημολογείται ότι έχει υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο αυτά οι Μαδριλένοι δεν τον έχουν ανακοινώσει ακόμα, ενώ επίσης δεν έχει μείνει επίσημα ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν. Από εκεί και πέρα ακόμα και προσύμφωνο να έχει, οι «πράσινοι» μπορούν να το σπάσουν, αν δώσουν παραπάνω χρήματα και προσεγγίσουν τον Κροάτη. Θυμηθείτε πόσες φορές έχει γίνει αυτό στο παρελθόν εις βάρος του Παναθηναϊκού, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Κέβιν Χέρβεϊ, ο οποίος είχε προσύμφωνο και μπήκε…σφήνα η Βίρτους Μπολόνια. Οπότε δικαιολογίες για τον Μάριο δεν υπάρχουν.

Όσο αναφορά τον Μπέικον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κυκλοφορεί ελεύθερος. Έγκλημα για τον Παναθηναϊκό αν δεν κάνει κάποια πρόταση στον Αμερικανό και μου φαίνεται περίεργο ότι μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί (εκτός από τις φήμες πριν 20 μέρες).

Από εκεί και πέρα, όποιος άλλος θα έρθει στην θέση «3» θα είναι υποβάθμιση του ρόστερ και όλοι θα καταλάβουν πολλά για την διοίκηση της ομάδας και αναφορικά με την φυγή του Παπαπέτρου. Για να μην πούμε ότι ο Καλάθης έγινε Γουόλτερς ή για να το πω καλύτερα τα 4 εκατομμύρια ευρώ έγιναν 600 χιλιάρικα (;).

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει. Σταματήστε να παίζεται με τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram