Σε ναυάγιο έφτασε τελικά η υπόθεση του Νικ Καλάθη με τον Παναθηναϊκό, αφού οι απαιτήσεις του Νικ ήταν υπερβολικές. Ναι καλά διαβάσατε είναι υπερβολικές για τον Νικ, όπου είχε γίνει ήδη μία οικονομική υπέρβαση προς το πρόσωπό του.

Γράφει ο Άγγελος Παπανικολάου…

Ο Καλάθης θα ήταν η λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο άσσο τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσε να γυρίσει για να γίνει και ΠΑΛΙ ηγέτης στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη πρόταση στον Νικ για δύο χρόνια, με απολαβές όπου πλησίαζαν τα τρία εκατομμύρια ευρώ! Έδειξαν καθαρά οι «πράσινοι» τις προθέσεις τους για να εντάξουν τον Καλάθη στο ρόστερ και ήδη είχε γίνει μία οικονομική υπέρβαση για τον 33χρονο Νικ! Ναι, η ηλικία του Νικ δεν αφήνει περιθώριο για μία μεγαλύτερη πρόταση. Τότε μπήκε στο… παιχνίδι η Φενερ του Δημήτρη Ιτούδη, όπου έκανε μεγαλύτερη προσφορά στον Καλάθη και πλέον υπήρξε τουρκικό προβάδισμα. Εκεί ήταν όπου ο Παναθηναϊκό έκανε αυτό που δεν θα περιέμενε κανείς. Όχι μόνο κόντραρε την πρόταση της Φενερ αλλά είχε και καθαρό προβάδισμα με την νέα πρόταση να ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Ο Καλάθης όλο αυτό τον καιρό ήθελε λίγο χρόνο, ώστε να λύσει και την οικονομική διαφορά με την Μπαρτσελόνα, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόταν και τις δύο προτάσεις.

Επιστρέφει μετά από τρείς ημέρες για να πει στον Παναθηναϊκό 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια; Συγγνώμη αλλά μας κάνει πλάκα ο κύριος Νικ; Ο οποίος έχει πάρει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ συνολικά όλα τα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Και θέλει 500χιλίρικα παραπάνω ο 33χρονος Νικ; Ξεκάθαρα θέλει να εκμεταλλευτεί τον Παναθηναϊκό στην ανάγκη που έχει για βασικό άσσο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπραξε σωστά όπου αποσύρθηκε από την περίπτωση του γιατί με τον Παναθηναϊκό δεν θα παίζει κανένας και δεν θα τον εκμεταλλεύεται κανένας παίκτης, στον ΕΞΑΣΤΕΡΟ παρακαλάς να αγωνιστείς!

Νικ ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε, δεν θα ξανά σμίξουν οι δρόμοι μας. Πήγαινε στην Τουρκία, πήγαινε όπου θες, αλλά μακριά από τον Παναθηναϊκό. Τέτοιο παίκτες που σκέφτονται ακόμα και τώρα τα λεφτά μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα.

ΥΓ.1: Δεν ανεβαίνεις επίπεδο με τον Νέιτ Ουόλτερς..

ΥΓ2: Σκληρή αλήθεια το blog αλλά κάποιος έπρεπε να το πει.

ΥΓ.3: Δεν χάθηκε ο κόσμος που δεν έρχεται ο Νικ! Ας περιμένουμε να δούμε το τελικό ρόστερ.

ΥΓ.4: Δεν θέλω να επεκταθώ σε όσα έχει «δώσει» ο Παναθηναϊκός στον Νικ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading