Με αιχμές αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Νέντοβιτς μέσω του Instagram, ενώ δήλωσε και μία απογοήτευση προς το πρόσωπό του.

To μήνυμα του Νέντοβιτς:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, πήρα λίγο χρόνο ώστε να τακτοποιηθούν όλα και ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι. Είμαι λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Νομίζω ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μία καλύτερη λύση.

Ακούγοντας λέξεις όπως “εκβιασμός” και το όνομα της ομάδας που αγάπησα στην ίδια πρόταση με αρρωσταίνει. Αλλά, όμως, θα προσπαθήσω να μην μπει αυτό στον δρόμο μου, γιατί θα βρωμίσω αυτά τα δύο χρόνια και τις φιλίες που έκανα κατά την παραμονή μου στην Αθήνα.

Για ακόμα μία φορά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα μέρος της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram