«Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»

Μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Νεμάνια Νέντοβιτς όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το «mozzartsport».

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να θεωρείται ο Νεμάνια Νέντοβιτς, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων και συγκεκριμένα του «mozzartsport», που κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

«Σύντομα η επιστροφή του Νέντοβιτς στα ερυθρόλευκα θα γίνει επίσημη», αναφέρεται στο δημοσίευμα, τονίζοντας ότι ο παίκτης αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012 στους «ερυθρόλευκους» και κάνοντας στη συνέχεια μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα του Σέρβου άσου.

«Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε με την καλύτερη δυνατή κίνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραδώσει το στέμμα έτσι απλά. Άσχετα που η Παρτίζαν αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν από την περσινή», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Μένει να φανεί τώρα αν θα υπάρξει κάποια είδους αντίδραση για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν οψιόν και ρήτρες που μπορούν να το «σπάσουν» μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Απάντηση