Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Καλάθη που «αγγίζει» τα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Ο Νικ Καλάθης αποτελεί τον υπ’ αριθμόν «1» στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση του point guard και έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην περίπτωση που αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι πολύ δύσκολο, έως και αδύνατον, να συνεχίσει ο Νικ Καλάθης στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, αμέσως ήχησαν… σειρήνες στις τάξεις (και) του Παναθηναϊκού για πιθανή επιστροφή του άλλοτε αρχηγού της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποδέσμευσή του από τους «μπλαουγκράνα», καθώς ο 33χρονος point guard θέλει να αποζημιωθεί και με το… παραπάνω προκειμένου να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Βαρκελώνη. Πώς μπορεί να μεταφραστεί αυτό; Ο Καλάθης έχει να λάβει για τον 3ο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του άλλα 1.8 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να κάνει πίσω εάν και εφόσον δεν πάρει τα χρήματα που θα ζητήσει.

Μάλιστα υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευσή του από τους Καταλανούς ωστόσο εάν και εφόσον δεν πάρει τα χρήματα που θέλει ως αποζημίωση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ γρήγορα εξελίξεις, με τον παίκτη να λαμβάνει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι «πράσινοι» είχαν «κυκλώσει» από τη πρώτη μέρα το όνομά του, τόσο γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό όσο και γιατί θα λύσει τα χέρια του Ράντονιτς όσον αφορά τον υπόλοιπο σχεδιασμό από τη στιγμή που δεν θα πιάνει θέση ξένου.

  • Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με τα «πράσινα» ο Μποχωρίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη κρούση στον Καλάθη από πλευράς Παναθηναϊκού, με την πρόταση να ανέρχεται στα 2.8 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο. Βέβαια οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν την εν λόγω πρόταση ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «τριφύλλι» προσπαθεί να κάνει την υπέρβασή του προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Απάντηση