Ο Ζερμέιν Λοβ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πάντα να εκτιμάτε τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτοί που μας στήριξαν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάθε σύλλογος χρειάζεται αυτούς τους οπαδούς. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και την αγάπη που δείξατε στην οικογένειά μου κι εμένα. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε αυτές τις στιγμές ευχάριστες. Ειδικά, αυτά που με κράτησαν υγιή όσο το δυνατόν περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Εσείς είστε σαν το… φάντασμα πολλές φορές σε οργανισμούς, αλλά θα σας φωτίσω και θα δώσω στηρίγματα. Κατάφερα να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου ως παίκτης. Μεγαλύτερη ομάδα. Μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Εκτιμώ όλες τις προκλήσεις που με βοήθησαν να κάνω ένα βήμα μπροστά σε αυτήν την ιδέα».

Σέβομαι ό,τι έχει κάνει ο πρόεδρος και έχει σκοπό να κάνει με το ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί άνθρωποι που αναλαμβάνουν τα χρέη από κακές αποφάσεις άλλου μόνο και μόνο επειδή αγαπά και υποστηρίζει την ομάδα. Να δώσει τα δικά του χρήματα που κέρδισε με κόπο.

Δεν θα το έκαναν πολλοί. Είναι διαφορετικός και τον σέβομαι 100%. Όλη η διοίκηση έχει τον σεβασμό μου για πάντα. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι για να τα καταφέρουμε, αλλά δεν ήταν για να γίνει. Μέρος του παιχνιδιού.

Δεν είμαι σίγουρος τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ξέρω ότι με βοηθάει ο Θεός, οπότε ό,τι είναι για μένα, θα έρθει σε μένα και θα ανοίξω τα φτερά μου…»

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram