Το… ντόμινο που θα προκαλέσει στον Ολυμπιακό η ταυτόχρονη απώλεια των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ κατέγραψε στον «αέρα» του του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Κατά 95% ο Ντόρσεϊ θα είναι στην Φενέρ τη νέα σεζόν. Δεν είναι κάτι τελειωμένο, αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Δεν θα τον περιμένει κιόλας. Στο απευκταίο σενάριο που θα φύγει και ο Βεζένκοφ, τον οποίο εγώ θεωρώ αναντικατάστατο, θα είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα. Θα πρέπει να βρει δύο ελληνικά διαβατήρια. Θεωρώ δεδομένο ότι μετά ο Ολυμπιακός θα πάει και για τον Καλάθη. Είναι μονόδρομος η μετατόπιση του Σλούκα στο «2» μετά και να πάει για έναν ακόμα σκόρερ αλλά φθηνό, τύπου Μέικον. Υπάρχει μια επικοινωνία με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα είναι παράσημο για τους «ερυθρόλευκους» να στείλουν έναν ακόμα παίκτη στο ΝΒΑ, με τον Βεζένκοφ να το σκέφτεται όλο και πιο… ζεστά πλέον.

Ενώ ο Ζέρβας στάθηκε στην τεράστια διάθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού αλλά και του προπονητή του να διατηρήσουν την ομάδα στο υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading