Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζουν το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης σεζόν στο NBA και ο Γιώργος Παπαγιάννης εξετάζεται από τους πρωταθλητές του 2021!

Στην λίστα των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον Έλληνα σέντερ έπειτα από μία καταπληκτική χρονιά με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα όσο και το πρωτάθλημα… να προσελκύεται έντονα από οργανισμούς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο Παπαγιάννης εξαργύρωσε τις απίθανες εμφανίσεις του με την συμμετοχή του στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, αποδεικνύοντας πως έχει αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο και μπορεί να αναμετρηθεί στα ίσα απέναντι στους κορυφαίους της θέσης του στο ζωγραφιστό.

Σίγουρα, το Μιλγουόκι μπορεί να κοιτάξει γενικότερα την αγορά για περαιτέρω προσθήκες, όμως το γεγονός πως ο Έλληνας ψηλός λαμβάνει σημαντικής προσοχής, δείχνει πως το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ίσως τον καλέσει πίσω.

Επηρεασμένος από την συνύπαρξη με τον Ρικ Πιτίνο, ανέβασε ρυθμούς και την περσινή χρονιά φρόντισε να επιβεβαιώσει τον θόρυβο γύρω από το όνομά του. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνέχεια για τον Έλληνα ψηλό.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram