O GM του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε στον Ντέγιαν Ράντονιτς και τον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την εξέλιξη του θέματος Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ χθες ένα δημοσίευμα από την πατρίδα τον έφερνε πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου επικαλείται δικές του πληροφορίες και εξηγεί ότι ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Επιπλέον εξηγεί ότι ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τώρα ένα νέο δημοσιεύμα, αυτή τη φορά από τη Mozzart αναφέρει πως ο Μαυροβούνιος προπονητής θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Ιουνίου με σκοπό να συζητήσει με ανθρώπους του… τριφυλλιού και μια μέρα μετά, την Πέμπτη θα αποφασίσει αν θα επιλέξει του χρόνου να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ή τον Ερυθρό Αστέρα.

Θέση για όλα αυτά πήρε και ο GM των Σέρβων, Νεμάνια Βασίλιεβιτς που μίλησε στο Sportklub και τόνισε πως μιλά κάθε μέρα με τον Μαυροβούνιο τεχνικό. «Δεν πρόκειται για καμία προθεσμία, είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να τα βάλει όλα στην ώρα τους. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις τις κερδοσκοπίες, οπότε δεν σταματούν να τον μεταφέρουν στον Παναθηναϊκό. Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα, όλα είναι υπό έλεγχο. Το αποτέλεσμα θα το μάθετε εν καιρώ. Προσωπικά, πιστέψτε με, δεν έχω αίσθηση τι θα αποφασίσει ο Ράντονιτς. Αλλά οι εικασίες των μέσων ενημέρωσης είναι ακατάλληλες».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading