Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μαυροβούνιο, ο Ντέγιαν Ράντονιτς αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα… νεότερα από το Βελιγράδι αναφορικά με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ένα δημοσίευμα από την πατρίδα του τον φέρνει πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου επικαλείται δικές του πληροφορίες και εξηγεί ότι ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Επιπλέον εξηγεί ότι ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει στον Ντέγιαν Ράντονιτς διορία έως και την ερχόμενη Πέμπτη (30/6) να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει αλλά το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι πήρε την απόφασή του και αυτή δεν είναι άλλη από το να αποχωρήσει από την σερβική ομάδα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και οι «πράσινοι» αναμένουν για τις οριστικές εξελίξεις ώστε να ξεκινήσουν με τη σειρά τους τον δικό τους σχεδιασμό

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram