Ο Τομάς Ερτέλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «L’Equipe» στάθηκε στη νύχτα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα που του στέρησε τη θέση του από την ομάδα για δύο μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βγήκα στην Αθήνα μια μέρα πριν από το παιχνίδι. Η κατάσταση ήταν περίπλοκη, η ομάδα βρισκόταν σε ένα σερί ηττών. Γράφτηκε πως βγήκα και γύρισα το πρωί, ήταν λάθος. Όμως, όταν σκέφτομαι αυτή την ιστορία στεναχωριέμαι. Με μια κακή επιλογή κατάστρεψα όσα ήλπιζα πως θα…χτίσω με μια σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα ποτέ το ίδιο λάθος. Είχαμε μια διαφωνία λίγες μέρες μετά και απολογήθηκα. Πλήρωσα για το λάθος μου και δεν θα το ξανακάνω. Αυτό το λάθος κατέστρεψε τη σεζόν μου και όσα θα μπορούσα να πετύχω στη Μαδρίτη. Είχα ρόλο στην ομάδα, είχα και καλές και κακές στιγμές. Όλοι οι παίκτες θέλουν περισσότερο χρόνο, περισσότερες ευθύνες. Ήμουν ικανοποιημένος και δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο. Όμως, στο τέλος ο κόσμος κράτησε την τελευταία εικόνα. Θα θυμούνται αυτό το γεγονός, όπως και το ότι δεν έπαιξα για δύο μήνες» 

Ενώ μίλησε και για την σχέση του με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του σχολιάζοντας πως:

 «Από τη δική μου οπτική γωνία, η ομάδα ήταν πάντα ενωμένη. Ήρθαν στο σπίτι μου και γιορτάσαμε τα γενέθλια του γιου μου. Η ατμόσφαιρα ήταν πιο ψυχρή μετά και αυτό με πλήγωσε. Δεν υπήρξε διαμάχη με τον Λάσο. Τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε. Με εμπιστευόταν και τον πρόδωσα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram