Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο διακαής πόθος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και όλοι θα ήθελαν να επιστρέψει πίσω στον Παναθηναϊκό. Το BasketForAll.gr, είναι εδώ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με διασταυρωμένες πληροφορίες και να εξηγήσει τι ισχύει με την υπόθεση του Κροάτη, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει όνειρα και ελπίδες σε κανέναν.

Ας το πάρουμε από την αρχή, ο Χεζόνια να ξεκαθαρίσουμε ότι έχει συμβόλαιο με την Ούνικς Καζάν και για τον επόμενο χρόνο. Ο Πρόεδρος της ρωσικής ομάδας έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεση του να παραμείνει στην Καζάν και θα κάνει τα πάντα, από όσα περνάνε από τα χέρια του. Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν δεν μείνει πρώτα ελεύθερος από την Ούνικς ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν μπορεί να τον προσεγγίσει. Από την άλλη δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του Μάριο και αν θέλει να παραμείνει, αλλά να πούμε πως ο ίδιο περνάει… καλά και του αρέσει το Καζάν.

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μαδρίτη θέλει να τον προσθέσει τον Κροάτη στο ρόστερ της αλλά και η ίδια αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες, όπως και ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες. Ακόμα μία δυσκολία πάντως είναι ότι τα δικαιώματά του στην Ευρώπη τα έχει η Μπαρτσελόνα και θα είναι αρκετά δύσκολο να «επιτρέψει» αυτή την μεταγραφή. Κάπου εδώ να πούμε ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να πάει στην Παρτιζάν, από μία προσωπική εκτίμηση.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι και αυτός μία από τις ομάδες που θέλει τον Χεζόνια! Δεν θα το κρύψουμε, όχι, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του καθώς πρέπει να γίνουν μερικά βήματα. Τα είπαμε και πριν, να μείνει ελεύθερος και έπειτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από εκεί και πέρα τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, με την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο, άρα δεν υπάρχει θέμα σε αυτό το κομμάτι. Θα κυνηγήσει την περίπτωσή του μέχρι εκεί που…. μπορεί, μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ κάποια επιβεβαιωμένη κίνηση, μπορεί τις να παραμείνει στο Καζάν, μπορεί να ανακοινωθεί από άλλη ομάδα, αλλά μόνο απαρατήρητος δεν περνά από τους «πράσινους». Όπου ο Παναθηναϊκός να πούμε ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και ύστερα θα παρθούν οι αποφάσεις για τους παίκτες, όπως είπαμε και χθες στο BasketForAll.gr, για Παναγιώτης Καλαϊτζάκη, Πάρις Λι και Τόμας Ερτέλ.

Τέλος για ακόμη μία φορά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση προς το παρόν, δεν έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, αλλά λέμε τα πράγματα όπως έχουν και αναλύουμε τα δεδομένα, χωρίς να κάνουμε προπαγάνδα ή να δημιουργούμε όνειρα και ελπίδες στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram