Οι Σακραμέντο Κινγκς προχώρησαν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Σάσα Βεζένκοβ από τους Καβαλίερς και μάλιστα οι ιθύνοντες των Βασιλιάδων δείχνουν να υπολογίζουν αρκετά στον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ, χωρίς, όμως, να θέλουν να δεσμευτούν για κάτι.  

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague”

“Είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ τριών πόντων με ύψος 2.06 μέτρα, έχει μέγεθος, είναι έξυπνος αμυντικός και επιθετικός. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να είναι αποδοτικός σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές λίγκες στον κόσμο”.

Σε ερώτηση, πάντως, για τα πλάνα των Κινγκς για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο ΜακΝέρ φρόντις να μην αποκαλύψει τα πλάνα του και συνέχισε να εγκωμιάζει τον Βεζένκοβ.

“Αυτό που μας ιντριγκάρει στον Σάσα είναι το μέγεθός του σε συνδυασμό με το καλό σουτ του. Έχει υψηλό ποσοστό στα τρίποντα με πολλές προσπάθειες πίσω από την γραμμή και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, ενώ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Το ότι τα έχει καταφέρει στην κατά τεκμήριο δεύτερη καλύτερη λίγκα του κόσμου και μπαίνοντας στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο GM των Κινγκς, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα:

“Ένα άλλο πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι οι σκάουτ μας και οι αναλυτές μας ανέλυσαν την κατάσταση και το γεγονός ότι πήραμε τα δικαιώματά του μας ενθουσιάζει. Θα δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή του”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram