Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο προπονητής του Περιστερίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ξεκινώντας κι επίσημα την προπονητική του καριέρα στον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων.

Ο “Kill Bill” ξεκινά κι επίσημα την προπονητική του πορεία από το Περιστέρι. Ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων – που τη σεζόν 2022/23 θα αγωνιστεί στους ομίλους του Basketball Champions League – ανακοίνωσε την πρόσληψη του 40χρονου κόουτς, επικυρώνοντας την διετή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, σχετικά με την οποία είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram