Έτοιμος να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή στην Εθνική Γαλλίας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εμφανίζεται ο Φαμπιάν Κοζέρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Equipe», οι ιθύνοντες της Γαλλικής Ομοσπονδίας έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, προκειμένου να συμμετέχει στο επερχόμενο Eurobasket.

Αναλυτικά όσα είπε ο ίδιος:

“Οι Μπορίς Ντιό και Βινσέντ Κολέ με κάλεσαν κατά την διάρκεια των playoffs. Χάρηκα. Αυτό δείχνει πως η σκληρή δουλειά έχει αποτέλεσμα. Τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να ολοκληρώσω τη σεζόν και να το συζητήσουμε. Το καλοκαίρι συνήθως γεμίζω τις μπαταρίες μου για την επόμενη σεζόν αλλά η ευκαιρία είναι καλή. Μερικοί που είπαν να μην πάω και πως με καλούν επειδή ο Ντε Κολό δεν θα είναι. Το να πω όχι πάει να πει πως βάζω πάνω από όλα το εγώ μου. Το να μου λένε πως μπορώ να έχω ρόλο και πως είμαι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Ντε Κολό με τιμά. Η Εθνική παραμένει ένας μικρός λεκές στην καριέρα μου. Μετανιώνω που πολλού Γάλλοι δεν ξέρουν τι παίκτης είμαι επειδή δεν με είδαν να παίζω πολύ”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram