Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον διάδοχο του Γιώργου Βόβορα και θέλει να τον βρει στην λύση στου παλιού γνώριμου, Τσάβι Πασκουάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «pickngreen.gr» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει τον προπονητή της Ζενίτ πρώτον στην λίστα της. Οι «πράσινοι» θέλει να ψάξουν την… βόμβα και προσπαθούν να τον φέρουν πίσω στην Αθήνα έπειτα από το πέρασμά του τις σεζόν 2016-2028.

Το δύσκολο στην υπόθεση είναι ότι ο 49χρονος Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έως το καλοκαίρι του 2024. Φέτος κατέκτησε την VTBLeague και οι Ρώσοι έμειναν ικανοποιημένοι με την δουλεία του. Επίσης κάτι ακόμα που δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού είναι ότι έχει υψηλό buy-out, κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός αυτήν την ώρα το προσπαθεί. Στα υπέρ είναι η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στην ομάδα, καθώς εκείνος είχε φτιάξει την ομάδα, που παρέλαβε ο Πασκουάλ πριν πέντε χρόνια και πήρε το νταμπλ.

Τέλος το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι αν ο Παναθηναϊκός αποτύχει να καταφέρει το… θαύμα, θα στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις, με το θέμα προπονητή στην ομάδα να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram