Μετά από μία άκρως αποτυχημένη χρονιά, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές, όπως στο ότι ο Κασελάκης θα αποτελέσει παρελθόν, έτσι άλλη μία μία εκ των οποίων αφορά τη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με το “basketworld.net”, οι “πράσινοι” εξετάζουν την περίπτωση του άλλοτε προπονητή της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κατέκτησε φέτος το τούρκικο πρωτάθλημα με την Φενερμπαχτσέ, αλλά η τουρκική ομάδα είχε ανακοίνωση καιρό τώρα ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να πάρει την θέση του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Σάσα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2015, ενώ απολύθηκε στις 20 Απριλίου 2016. Πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο να γίνει; Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντος έναν προπονητή με εμπειρία από την EuroLeague. Για να «πέσει» στην περίπτωση του Σέρβου θα πρέπει να έχει ξεμείνει από επιλογές, αφού σίγουρα ο Σάσα δεν είναι η πρώτη επιλογή.

Άρα όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει με μεγάλη δυσκολία και το δημοσίευμα απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram