Ο Σενγκέλια, με μήνυμα του ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, το διάστημα που φόρεσε την φανέλα της Βίρτους, αφήνοντας να εννοηθεί πως η νέα σεζόν θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έκανα ότι περνά από το χέρι τους όμως δεν κατάφεραν να «πείσουν» τον 30χρονο Γεωργιανό. Ο Σενγκέλια αποκτήθηκε από την Βίρτους τον Μάρτιο, μετά την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ, βοηθώντας την Μπολόνια να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup, εξασφαλίζοντας μία θέση για την επόμενη Euroleague, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος Ιταλίας, όπου και λύγισε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμά του:

«Προς όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, σταφ και όλο τον οργανισμό της Βίρτους Μπολόνια, σας ευχαριστώ! Είμαι ευγνώμων για την εξαιρετική ευκαιρία και όλη τη βοήθεια και στήριξη που έλαβα από εσάς!

Προς όλους τους φιλάθλους, σας ευχαριστώ για τα θερμά και θετικά μηνύματά σας, για την απεριόριστη στήριξη και σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω ένας από εσάς! Απόλαυσα κάθε μέρα που ήμουν μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας!».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram