Το νέο προσεχές μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Πάρις Λι, μίλησε στην ιστοσελίδα «PaoPantou.gr» και αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα αλλά και στους φιλάθλους της όπου τους χαρακτήρισε «τρελούς».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι η γνώμη σου για την ιστορία και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

“Η γνώμη μου για τους οπαδούς και την ιστορία του Παναθηναϊκού; Είδα τους τελικούς (με τον Ολυμπιακό) και την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου. Πραγματικά συγκλονιστικό! Ανυπομονώ για να ζήσω τέτοιες ατμόσφαιρες. Πιστεύω είναι απίστευτοι. Η επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού δεν με έχει ανακοινώσει καν και ήδη στο προφίλ μου γίνεται…χαμός. Είναι τρελοί, φίλε! Πήρα χιλιάδες ακόλουθους σε λιγότερο από 24 ώρες. Είναι τρελό…Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη. Το “ιστορικό” του συλλόγου είναι βαρύ. Αυτό λέει πολλά…”

Είσαι έτοιμος για κούπες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις;

“Εννοείται! Είμαι έτοιμος για κούπες, για μεγάλες στιγμές, για όλα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η δράση. Ας ελπίσουμε την νέα σεζόν να χτίσουμε κάτι ξεχωριστό..

Ποια είναι η γνώμη σου για τους μελλοντικούς σου συμπαίχτες (Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Παπαγιάννη);

“Είναι σπουδαίοι παίχτες. Θέλω να έρθω, να τους γνωρίσω, να μάθω το παιχνίδι τους και να τους βοηθήσω για να προσφέρουμε όλοι μαζί. Πραγματικά απίστευτοι παίχτες…”

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον;

“Θέλω να έρθω εδώ και να…νικήσω! Έρχομαι για πορεία πρωταθλητισμού και ειδικά στην Ευρωλίγκα. Το πρωτάθλημα φυσικά το θέλω και αυτό, αλλά το βασικότερο είναι να επιστρέψει η παράδοση στην Ευρωλίγκα. Το κοινό θέλει να δει ωραίο μπάσκετ στην Ευρώπη…”

Έχεις ακούσει για την αντιπαλότητα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού; Για να σε βάλω στο κλίμα, ο Ολυμπιακός φέτος κυριάρχησε σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανυπομονούν για την νέα χρονιά…

“Ναι, εννοείται πως έχω ακούσει για την αντιπαλότητα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Μάικ Τζέιμς μου μίλησε πολύ για αυτό. Μου είπε ότι είναι τρελά όλα. Είδα την ατμόσφαιρα του γηπέδου στους τελικούς, είναι πραγματικά τρελό…

Ελπίζω του χρόνου να ζήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για αυτό. Εδώ στην Γαλλία βρισκόμαστε στους τελικούς του πρωταθλήματος (έχουμε περίπου 3 παιχνίδια ακόμα). Θα γυρίσω σπίτι, θα πάρω λίγο χρόνο και είμαι έτοιμος να…πιάσω δουλειά, για να είμαι έτοιμος για την νέα σεζόν.”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram